^Love^Peace^Joy^

" Love is a beautiful smile to which nothing compares A tanderlaugh,which opens your heart A single touch that melts away your fears A smell that reminds you of the tenderness of heaven A voice that reminds you of the innocence of youth "

 
:: Time Now ::
:: My BlogSite ::
.: ^Love^Peace^Joy^ :.

.: I Love Jesus :.

.: SMS Studio :.

.: TJC Talent Studio :.

.: Nazwa Naslie-Zone :.

.: SMS-Lyrics :.

.: TJC-Lyrics :.

.: Nazwa Naslie-Lyrics :.

:: My Calender ::

:: My Songs ::

:: My Foto Album ::
:: My Idol ::
My Idol

Linda AF2

Felix AF3
Lotter AF4
Hilary Duff
Jay Chou
Linda & Felix

:: YaN's Video ::
:: Who Online? ::
:: YaN's 2nd Counter ::
JUARA LAGU DUSUN MINGGU KE-23
Monday, June 12, 2006
Shallom...
Salam ceria dan OKEE OKEE sija kio .. mm pagi nie nda sabar mo bangun.. mo p update blog sia baa hehe... mentang² la ada berita gembira.. o iya, terimalah lagu NOKURO TU by NOKURO29 ;

BONTUGAN SINDING (11 JUNE 2006)
1. Nokuro29 - Nokuro Tu (kod lagu-NOK)
2. Linus K Claudius - Piginawaan Togirot (kod lagu-LIN)
3. Danny F Malinggi - Okon Koh Winonsoi-wonsoi (kod lagu-DFM)
4. Ateng - Norubat Piginawaan (kod lagu-ATN)
5. Usal John Gavis - Au Kito No Miuhang (kod lagu-USL)
6. Freddy Komeng - Tambalut Kalangadan (kod lagu-FRE)
7. Hain Jasli - Kada Ihad (kod lagu-HEI)
8. Agis Aling - Koruol Dot Ginawo (kod lagu-AGS)
9. Reno Rodney Fabianus - Milangad-langad Toh (kod lagu-ROD)
10. Annie J Gipil - Pilangadan Toh (kod lagu-ANI)

sia bilang -> Adeh pounsikou noh tagayo kumaa ii uyu29 tu kc tulung sia salin nie keputusan Bontugan Sinding punya Carta.. Pounsikou kio *hugs* adeh.. nung ingaa koh, ukam isai poh dii miloh lansanon ... osibuk gia ngawi tambalut ko bei hehe .. neway.. sa lagi happy sebab NOKURO29 jadi JUARA Bontugan Sinding minggu ini.. maciam ndak piscaya baa.. haha.. sampai beguling di tilam kai tu uyu ? tahniah kio vince,rydu,uyu.. berusaha lagi !! pounsikou kawan² yang sama² mengSMS. Jadi sejarah lagu rancak jadi pilihan baa.. mm da bilang c buss dBosFM, bagi nafas baru kai tu ?.. Tahniah juga untuk bro Danny & Usal.. chia yuo² !! .. untuk lagu wajib sia, Tambalut Kalangadan.. aku konpius bai nie.. napa dari juara buli p numbul 6 ? di mana kesilapan ? mana suda tu pengundi ?.. mbaa berusaha lagi kio..

p/s : Ramalan sia, lagu c sist Jovita Robert Johnny - Butia Tobolou BAKAL masuk carta Bontugan Sinding... ini merupakan Lagu Rancak FAV sia... :pray: sia berharap sangat !!!

.....................................................

KEPUTUSAN KONSERT KE-2 AF4 (12 JUNE 2006 - AHAD)
Photobucket - Video and Image Hosting
KAREN --> Satu-satunya peserta yang berasal dari Kelantan. Sangat comel.. dia merupakan peserta perempuan pertama dalam akademi fantasia yang berbangsa cina. Menjadi pelajar ke-2 yang tersingkir dalam konsert yang ke-2. Lagu terakhir beliau bertajuk "KERNA TERPAKSA" seolah-olah memberi message yang beliau bakal mengherat sebuah lagi bagasi dengan perasaan terpaksa.. tetapi tidak mengapa sebab perjuangan baru bermula. Chia yuo² !!!

sia bilang -->
-> Adui c LOTTER jadi autromen kai tu ? hehe.. pembawaan watak dan penyampaian memang best.. tapi suara dia masi nda dapat tanding def-gep-c (sa tia pandai eja baa) ..
-> c VELVET punya persembahan nothing wrong.. everything is PERFECT da bilang sist Fran kan? mimang pun !! malah lebih baik dari penyanyi asal Langit ke-7 , Syarifah Zarinah (oopss sorry.. nie sa nya pendapat jujur) . penyanyi asal nampak "tersiksa" bawa lagu tu.. tapi velvet nampak selamba dan sa rasa dia boleh bawa lagu tu lagi tinggi dari key semalam..
-> c RICH ? Aku nda nampak di masa salahnya "bermain gitar ala luar negara" .. dia nak buat skill dan cara dia.. tak ikut skill KUNO yang lama tu.. tak kan nak buat BODOH ikut style lama pula kan? adei.. kasar bahasa uda nie tau.. Tapi serius sia mo cakap.. Rich kan suda bilang, dia mo nyanyi & menari sija.. cikgu dia yang suru main gitar tu.. nga.. sa JUJUR mengatakan sia nda enjoy tingu persembahan Rich oo.. if la dia yang bawa lagu "semalam yang hangat" tu, POWER gila ehh !! ..
-> AMIRUL ? hahaha dia bawa lagu FIONA laa... sebuah nama yang ndak asing bagi sia. hehe.. pembukaan lagu nampak hambar dan sangat berhati2.. kenapa ba ko tu Amirul? tia paya berhati² baa .. nyanyi dengan yakin begia .. tapi selepas intro lagu, barulaa nampak tu bunga² nyanyian Amirul dan nampak dia lebih yakin. Maciam band MACHI with MACHI Didi dari Taiwan ba pula sa nampak diurang semalam bila 4U2C keluar... harap next week dia lebih yakin dan bersemangat tingu depan.. jan banyak tunduk waktu nyanyi... keluarkan suara tu baa..

P E A C E
posted by F!oNa @ 10:08 AM  
1 Comments:
  • At 12:58 AM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
Post a Comment
<< Home
 



:: About Me ::

Name: F!oNa
Home: RaNaU, SaBaH, Malaysia
About Me: Funny,sporting,understanding
See my complete profile
:: Let's Chat Here ::

:: YaN's Promo ::

Dapatkan di pasaran sekarang Juga.Cepat!! Sementara stok masih ada.. Beli yang Original :)

:: INFINATEZ 4EVA ::

:: Cutie Logo ::

:: My Friends ::
:: My Fav. Web/Blogsite ::




About Kaamatan








Noni AF5 Blog

Secret Loves




:: Sabahan Artis ZonE ::
:: Studio Rakaman ::
:: Ch@Radio/TV ::
:: Songs,Mp3&Lyrics ::


:: Kredit & Fav.Grup ::
:: Previous Post ::
:: Archives ::
:: Powered by ::

Free Blogger Templates

BLOGGER

© ^Love^Peace^Joy^ Template by Isnaini Dot Com