^Love^Peace^Joy^

" Love is a beautiful smile to which nothing compares A tanderlaugh,which opens your heart A single touch that melts away your fears A smell that reminds you of the tenderness of heaven A voice that reminds you of the innocence of youth "

 
:: Time Now ::
:: My BlogSite ::
.: ^Love^Peace^Joy^ :.

.: I Love Jesus :.

.: SMS Studio :.

.: TJC Talent Studio :.

.: Nazwa Naslie-Zone :.

.: SMS-Lyrics :.

.: TJC-Lyrics :.

.: Nazwa Naslie-Lyrics :.

:: My Calender ::

:: My Songs ::

:: My Foto Album ::
:: My Idol ::
My Idol

Linda AF2

Felix AF3
Lotter AF4
Hilary Duff
Jay Chou
Linda & Felix

:: YaN's Video ::
:: Who Online? ::
:: YaN's 2nd Counter ::
Happy Birthday To Me ^(^_^)^
Thursday, December 07, 2006
Photobucket - Video and Image Hosting
Specially thanks For my Dear Baby, bb, Dave, sis Sandy, Rum_JR , Faye, Danny FM, bro Usal, olumis, MarshaFC, mummy & daddy, Andy (ko pun birthday tu ari nie), Lyvnn (my twin pun birthday ari nie juga), my sis & causin, LotterFC, Ah Pink, kawan² dari myspace, Yati, MsCalista, arriieeff, kawan² di cc, tatung019 , gundam_mine & yang tak tertulis disini... pounsikou ucapkan Selamat Hari Lahir untuk sia.. adei nda tau pimaciam mo balas.. tapi korang semua make me happy hari ini & selalu.. thanks aah... mmuahhh!~!!

Photobucket - Video and Image Hosting
♥ cute puppy doll !!

Photobucket - Video and Image Hosting
- Favourite Flower : SunFlower -

Photobucket - Video and Image Hosting
- Bunga impian : Lavender -

Sia Bilang :
- Shallom.. Birthday kali ini sia uda berumur 21 tahun.. gontua uda :) , macam nda percaya yang sia uda mencapai usia 21 .. ehehe tapi kena percaya juga la.. makin banyak tanggungjawab yang harus kupikul, masih banyak yang harus kuhadapi & birthday kali ini for the 1st time au oku osongulunan.. sundung tu sopinsodu toh nga hiti koh ie pointoning doho kasasari :) .. pounsikou baby.. Thanks God. Tentang pic diatas, sia mo ulas sikit pasal binatang paling sia sayang.. semestinya puppy.. tu pasal patung puppy.. & bunga Matahari & Lavender tu, sia paling suka.. walau kebanyakan gadis suka rose etc, tapi sia lebih suka kedua² bunga diatas.. nda tau la tapi ia membuatku tenang, gembira & tersenyum :) .. My dear God, semoga Engkau sentiasa menyertaiku disetiap langkahku.

posted by F!oNa @ 1:08 PM  
2 Comments:
  • At 2:11 AM, Blogger scias said…

    Yan
    H.A.P.P.Y 21ST B.I.R.T.H.D.A.Y

    Wah Yan..ko boleh mengundi sudah ni hehehe tapi yg paling penting ko sudah dpt kunci kebebasan bah kan

    Semoga apa yg diimpikan akan tercapai ya!

    May God bless you always!

     
  • At 9:01 AM, Blogger F!oNa said…

    pounsikou scias *hugs* :)
    ekeke belum tepikir mo mengundi nie.. tapi nanti la p mendaftar.. takut juga kena lebel PTI kekeke...

    yup.. hope sia diberi sedikit kepercayaan untuk bergerak di ruangan hidup sia sendiri ekeke...

     
Post a Comment
<< Home
 



:: About Me ::

Name: F!oNa
Home: RaNaU, SaBaH, Malaysia
About Me: Funny,sporting,understanding
See my complete profile
:: Let's Chat Here ::

:: YaN's Promo ::

Dapatkan di pasaran sekarang Juga.Cepat!! Sementara stok masih ada.. Beli yang Original :)

:: INFINATEZ 4EVA ::

:: Cutie Logo ::

:: My Friends ::
:: My Fav. Web/Blogsite ::




About Kaamatan








Noni AF5 Blog

Secret Loves




:: Sabahan Artis ZonE ::
:: Studio Rakaman ::
:: Ch@Radio/TV ::
:: Songs,Mp3&Lyrics ::


:: Kredit & Fav.Grup ::
:: Previous Post ::
:: Archives ::
:: Powered by ::

Free Blogger Templates

BLOGGER

© ^Love^Peace^Joy^ Template by Isnaini Dot Com