^Love^Peace^Joy^

" Love is a beautiful smile to which nothing compares A tanderlaugh,which opens your heart A single touch that melts away your fears A smell that reminds you of the tenderness of heaven A voice that reminds you of the innocence of youth "

 
:: Time Now ::
:: My BlogSite ::
.: ^Love^Peace^Joy^ :.

.: I Love Jesus :.

.: SMS Studio :.

.: TJC Talent Studio :.

.: Nazwa Naslie-Zone :.

.: SMS-Lyrics :.

.: TJC-Lyrics :.

.: Nazwa Naslie-Lyrics :.

:: My Calender ::

:: My Songs ::

:: My Foto Album ::
:: My Idol ::
My Idol

Linda AF2

Felix AF3
Lotter AF4
Hilary Duff
Jay Chou
Linda & Felix

:: YaN's Video ::
:: Who Online? ::
:: YaN's 2nd Counter ::
Konsert Keranamu Sabahan 1 Oct
Saturday, October 08, 2005

Bak kata orang tua2..impian menjadi kenyataan....hahaha..memang bila nampak dalam media dan life tu tak sama...Bila nampak Linda secara life...rasa benar bezanya..Uinaa...memang lawa ba c Linda nie kalau tingu dari dekat2...halus la muka dia...semakin slim pula...cantik menarik kau memang da boom da bilang ruffedge !!! Haa...mcm tu la kalau kita nak gambarkan kejelitaan ratu kita nie...Siap pakai baju pink,merun n seluar hitam...lawa...rambut disepit ala2 snggul...em,memang cantik la...

Malam tu,linda nyanyi disini malam Ini dan behind this hazel eyes ...memang siok giler la....lepas tu,Linda ada berduet dengan adam-bintang hati...berduet lagi dengan felix-kosorou ko poh nangku doho (masih kah kau ingat padaku)>>versi dusun<--tercapai hajat si mo tingu diurang dua berduet ngeh ngeh...Lepas tu...Linda duet dengan ekin,mas n marsha-bilang saja.Permulaan (pembukaan majlis diorang bertujuh ada nyanyi bersama-Malam pesta muda-mudi dan mambo)..

Sempat lai sia bersalaman sama c Linda,felix,adam dan ekin...yang lelain sia nda sempat...sesak sangat la....kak cinta..ada sia sampaikan slam mu...ekekeke...yang lelain,tak sempat cakap sebab,sesaknya orang masa tu..abang has pun senyum ja nampak sia terkial2 bersalaman dengan Linda masa tu....alalalla...sampai rasanya tak nak cuci tangan la ..Malam tu,tersenyum saurang sia...susah nak tido...panas la..tak guna selimut...agaknya aura linda n Felix lai tu....hehehe...

Pendek kata laa...Linda memang dapat memukau penonton...sia memang salute la dengan cara Linda berinteraksi ngan penonton..lancar ja dia becakap tu...bukan macam sesetengah orang tu yang tak tau laa...tapi,sia suka la sama linda sebab,dia tetap cakap style sabahan...n memang bila masuk kandang kambing,mengembek...bukan mengaum... .Lain la kalau dia di semenanjung..mesti la mo cakap slang s'jung kan??..(harap jan ada yg ambi ati)..

Macam Felix...dari dulu sampai kini tetap sama...yang bezanya..dia kini milik masyarakat..milik kita bersama...namun yang membanggakan,dia tetap dia yang dulu..sayangkan keluarganya..masih ngan slang kadusnya tuFelix Universe !!!!Ahakssss !!

Malam tu juga,sebelum konsert bermula...ada la jumpa ngan abang Has....hehe...uinaa....Rupa2 nya,abang Has nie ensem pula ya?.....hehe...tak macam muka dari semenanjung tau!!!Ingatkan orang cina pula...chinese look la yr face bang Has...:p ...ahakss!!!!! Dah lama sia perhatikan abang tu....siap ngan t'shirt LUV warna merah lagi tu bang !!!! mula2 memang dah sngka itu abang...tapi,bla lihat muka abang,tak pun macam orang s'jung....so,batalkan niat nak tegur tu...bila abang msg n cakap abang di sebelah kiri stage n pakai baju LUV merah,akakakak....tersenyum sia bang...rupanya memang betul abanglah orangnya..siap tawarkan sia tiket vvip nya...tapi sorry bang..sia menolak sebab d depan tu tak der kawan nak jerit2 nama Linda n Felix..hehe...malu..

Bahagia la bila dapat tengok Linda nya face d cam abang...linda n d geng...di tanjung Aru..Di KUWASA....dan malam itu d KDCA..ada yanie mentor lai tu...hehe..sian diorang..kepanasan lai kali..Bang...thank's ya sebab bagi sia tengok pic2 tu...haihhhhh seronok siot !!! Exlusive dari abang lai tu...bila nak burn bang?....

Uinaa...banyak dah sia tulis nie...yang pasti,bila pilik nyanyi mungkin nanti,lagu nokosuai ginawoku(lagu dusun felix),berjuta batu,terhangat di pasaran feat adam n yazer..sia happy banget....oh ya...malam tu,siap Linda cakap sma marsha .; nie,"first time nie berduet dengan second causin sia.." Walau apa2 pun,Linda tataps yang no.1 cantik!!!! Hehehe...alala...okee apa....sempat lai sia bergambar sma c encom boy...

Happy la malam tu..dapat jumpa semua kawan2 LUVs n FAF...semuanya sporting...pendek kata laa...Kin panas laa pic2 yang sia snap malam tu...nda menjadi dia...tia pa la gia..len hari ada masa lai...kalau la :D

Pounsikou tagayo untuk buss gogds sebab membenarkan sia copy paste nie pic dia ;p mmuachh !!!!


Image hosted by Photobucket.com


Tomkurus,UmandakPower punya ehem²,UmandakPower,???,Gidong,Mamaii,YanMcCaulley,Hilidus,Jason Jay.
-Di perkarangan dewan KDCA ..dengan Faf member ;p ( i love nie pic b'coz takaluar sana sabah times ba..
akakakaka)

posted by F!oNa @ 11:35 AM  
3 Comments:
  • At 11:43 AM, Blogger Sonyfan said…

    Fascinating blog, enjoyed the read.

    A currency exchange site/blog.
    Top currency exchange facilities for all.
    Don't miss it :-)

     
  • At 11:43 AM, Blogger Johnny Canuck said…

    I definitely don't have all the answers, but I know that as long as people keep sharing ideas like this, the truth will eventually reveal itself and maybe it can make a difference somewhere.

    I think this blog rocks! Keep up the good work, I've bookmarked it and will definitely swing by again soon.

    Feel free to pay a visit to my Canada immigration site. It might not be your "cup of tea", but it covers Canada immigration related topics.

     
  • At 11:43 AM, Blogger Silver Fox said…

    Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

    I'll pay you $10 - $50 hr to work at home using your computer. All you need to do is visit my website and sign up for free.

    Come and check it out if you get time :-)

     
Post a Comment
<< Home
 



:: About Me ::

Name: F!oNa
Home: RaNaU, SaBaH, Malaysia
About Me: Funny,sporting,understanding
See my complete profile
:: Let's Chat Here ::

:: YaN's Promo ::

Dapatkan di pasaran sekarang Juga.Cepat!! Sementara stok masih ada.. Beli yang Original :)

:: INFINATEZ 4EVA ::

:: Cutie Logo ::

:: My Friends ::
:: My Fav. Web/Blogsite ::




About Kaamatan








Noni AF5 Blog

Secret Loves




:: Sabahan Artis ZonE ::
:: Studio Rakaman ::
:: Ch@Radio/TV ::
:: Songs,Mp3&Lyrics ::


:: Kredit & Fav.Grup ::
:: Previous Post ::
:: Archives ::
:: Powered by ::

Free Blogger Templates

BLOGGER

© ^Love^Peace^Joy^ Template by Isnaini Dot Com